Δείτε ζωντανά το Final-4 Παμπάιδων της ΕΣΠΕΠ

Η Ε.Σ.ΠΕ.Π. σε συνεργασία με τα τοπικά σωματεία της Πάτρας ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ και ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ, Συνδιοργανώνουν την τελική φάση του Final-4 Παμπαίδων, που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Ιουνίου στο γήπεδο της Ολυμπιάδας.

Οι ομάδες που συμμετέχουν είναι η Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ, ο ΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΩΝ, ο Γ.Α.Σ. ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ και ο ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ., όπου η πρωταθλήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ένωση στην προκριματική φάση του Πανελληνίου τουρνουά Παμπάιδων.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι:

ΠΕΜΠΤΗ20/6/2019 18.00Γ.Α.Σ ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣΑΘΛΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ20/6/201920.00Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟΣ Γ.Σ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ21/6/201915.00ΜΙΚΡΟΣΤΕΛΙΚΟΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ21/6/201917.00ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΙΚΟΣ
ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Εκτός της αγωνιστικής δράσης, θα πραγματοποιηθεί και ενημερωτική εκδήλωση για τους μικρούς αθλητές μας σχετικά με τον Εθισμό των Νέων στο Διαδίκτυο από Αξιωματικό της Ελληνικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας και  την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας.

Παράλληλα σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των Παράκτιων Αγώνων, κατά την διεξαγωγή του Final-4 θα γίνεται προβολή του εθελοντισμού και εγγραφή εθελοντών, παρέχοντας πληροφόρηση και ενημερωτικά έντυπα για τους αγώνες, καθώς τον ερχόμενο Αύγουστο η Πάτρα, λόγο της διεξαγωγής των 2ον Παράκτιων Αγώνων, γίνεται σταυροδρόμι πολιτισμού και πρωτεύουσα του Αθλητισμού της Μεσογείου.

Εσείς μπορείτε να παρακολουθήστε τον μικρό αλλά και τον μεγάλο τελικό από το κανάλι μας εδώ

You might also like

Loading...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο